Om VACC

Formand:

Henrik Pedersen

Tlf.: 61 30 01 26

formanden@vejleamericancarclub.dk

 

Næstformand & Webmaster:

Bjarne Christensen

TLF: 20634415 EFTER 19:00

webben@vejleamericancarclub.dk

 

 

Hvis lyden af en V8`er kan få dine nakkehår til at rejse sig, eller synet af en skinnende amerikaner bil kan få dig til at dreje hovedet, så er Vejle American Car Club helt klart noget for dig.

Klubben blev opstartet i efteråret 1997, og vi har nu etableret et nyt klubhus, hvor vi holder åbent 1 gange ugentligt. Klubben har, som øvrige klubber en bestyrelse, der varetager de mest elementære opgaver. Dette er dog ikke ensbetydende med, at alt bliver ordnet og arrangeret for den enkelte klubmedlem. Derfor deltager interesserede klubmedlemmer aktivt i udarbejdelse af div. arrangementer, samt vedligeholdelse og indretning af klublokaler mv.

Klubben henvender sig til alle med interesse i amerikaner biler. For at være medlem i klubben, er det ikke nogen forudsætning, at man absolut har sin egen amerikaner bil. Ej heller behøver din amerikaner bil at være af bestemt mærke, årgang, farve og dens stand er heller ikke nogen forudsætning. Alle uanset bil eller ej deltager på lige fod med øvrige. I 2007 flyttede vi i vores nuværende klublokaler, som vi løbende har renoveret og gjort til vores eget!

Sådan kontakter du os:

Vi har åben hver fredag fra kl. 19 - ? (helligdage lukket),
medmindre andet er angivet på forsiden.

Hvis du vil lære os at kende, er DU også velkommen på vores klubaftener.

Den  dag vores nye klublokaler ankom til vores adresse var det ikke nemt at se hvor godt det blev til sidst!