Webbens beretning 2015

d.1/1-2016

Ja så faldt 2015 over sine egne ben og gav mig lidt af en hovedpine. Lettere brugt og smadret kaster jeg mig nu ud i endnu engang at samle en lille beretning sammen om hvordan vores lille klub har klaret sig igennem året... Puhh... Det blir sejt denne gang.

Nå men vi startede med en helt igennem fantastisk pokerturnering og starten var sat godt igang. Humøret var højt og vi var flere der mente at det her kunne være starten på et helt fantastisk år.

Men ak som så tit når man er sikker i sin sag, kommer der lidt sand i maskineriet... Lidt sure miner og diskussioner senere kom stemningen tilbage og alle blev enige om at vi skulle passe på hinanden og vores lille hygge klub.

Og hvor kan jeg virkelig klappe jer alle på skulderen og sige: Vi er stærkere end nogensinde takket være jer alle sammen. I har ALLE løftet klubben til et nyt og bedre sted.

Som det nærmest er blevet tradition holdt vi et fedt Le mans arrangement. Johan stod bag det og jeg syntes sku han gør en forskel i klubben.

Og selvom vi absolut ikke havde de store forhåbninger til Åbent Hus 2015 endte vi nu alligevel med at have en fed dag med masser af gæster. Også selvom formanden ikke havde tid til at deltage om eftermiddagen... Og Kasper og Alex pludselig smuttede en tur til sjælland for lige at handle en bil... og efterlod os andre med ekstra arbejde... ja så kom de da alle sammen tilbage senere for at være en del af klubben!!

Det er i samme forbindelse at vi sidst på aftnen fik besøg at nogle mystiske typer oppe nordfra... Men som de flinke mennesker vi er tog vi dem ind til lidt at spise og drikke... Og fik nogle gode venner ud af det.

Og havde 2015 nu været et typisk år i VACC så kunne jeg nok ha endt beretningen her... Men det har været meget mere end  et normalt år.

Vi har været til træf! Og mere end et! Vi besøgte The Diner da de åbnede, Rosenvold Havn, Cats and Cruise i Viborg, Us car camp, og Odin i Langeskov! Med overnatninger!!! Men der er da en lille sky på himlen... Flere medlemmer er blevet så gamle og slidte at de har droppet teltet... Og købt camp-let... Ak ja alderen henter os alle!

Og sikke vi har udvidet vognparken... Alex har jo købt en lille kassevogn og en eller anden Ford og en camp-let... eller to...

Og Henrik har jo endelig set lyset og skaffet sig endnu en kvalitets bil fra Plymouth! Hold fanen højt Henrik!!

Og her nævner vi så bageren... Ja... Aner ikke hva der sker der... Den er jo af jern!!

Og så kommer vi så til det sorte får vi kom til at lukke ind i folden... Targa Flemming... Flemming Reynolds... Flemming TRANS am... Ja kært får bliver som regel klippet lige så meget som de andre. Det er godt du er blevet medlem i klubben Flemming og du passer godt ind i flokken. Velkommen til makker!

På et persontlig plan ved i alle hvad jeg har gået igennem og jeg takker IGEN Alle for at lytte og være super rare og forstående her i efteråret. Det varmer i denne kolde tid at vide at der er en lille bilklub hvor jeg bare er glad for at være pga. menneskene.

En særlig tak skylder jeg Spike, Alex og Kasper for igen i år at holde baren igang og fyldt med varer.

Jeg ved ikke hvad jeg ville gøre hvis i ikke hjalp til. Tak for det drenge.. 

Årets bedste oplevelse... Der har været flere. For mig var det en rigtig dejlig oplevelse at byde velkommen til Flemming. Men den bedste klub oplevelse for mig i år var helt klart Åbent Hus.

Det var bare en af de dage hvor vi ikke regnede med at der kom til at ske en meter og vi havde stort set alle sammen regnet med at det ville gå helt galt. Men vejret blev langsomt bedre og i løbet af dagen kom der bare rigtig mange biler og masser af gæster på pladsen. Selv om vi fik travlt så var der en fantastisk stemning omkring det hele. Og da pladsen lukkede havde vi både hentet ekstra burgerboller og småpenge. Løb vi også tør for øl? Kan faktisk ikke huske det for folk sørgede for at det vi løb tør for kom på plads igen i en fart. Super stemning og sikke et sammenhold der var den dag.

Jeg tæmker på den dag med stolthed og glæde.

Og det kan jeg takke de utrolige mennesker i VACC.

Jeg håber vi kan holde momentum igennem vinteren og komme igennem 2016 med ligeså mange fede ting under hjulene og i hovedet.

M.V.H.

Næstfor-Web-Bar-manden

Bjarne

D. 1/1-17

(Mand… hvem fan fik den ide at næstformanden sku lave det her d.1/1)

Vær noget så velkommen herrens brede baghjul!!

Nu er det jo ved at være tradition at jeg sætter mig ned med mit lettere tunge hoved og prøver at tænke tilbage på året der gik…

Jamen altså… hvor skal man næsten starte? Jeg kan jo starte med at der har været rigtig gang i vores lille klub i år og vi har været ude til rigtig mange forskellige ting og har prøvet at holde aktiviteterne i gang hele året. Lige fra en enkelt der var på fyn til et nyt stumpemarked i januar, hen over classic race i århus og små hygge træf og ture rundt i lokal området, til de helt store træf og oplevelser både herhjemme og i Sverige. Jels og Langeskov var de store herhjemme og mand hvor er jeg som næstformand glad for jer der slæber campingvogn eller camplet og telt med og holder vores fane højt derude!

Hjemme i klubben har der været hygge som altid og vi har haft ture ud på kro og spise. Vi var også flere der var ude og se Munkebjerg hill climb og vores tradition med at invadere Johan til lemans var også en stor succes. Der er bare nogen der kan det pis der med at sætte gang i folk og prøve nye ideer.

Jeg må nok indrømme at vores stand på stumpemarked var rigtig hyggelig. Og som i ved prøvede vi en ny ide med at lade klubben betale en del af standen for at kunne have et sted at hygge og sælge skrammel hjemmefra garagen. I min verden virkede det som det skulle og det virker som om alle var tilfredse med vores ordning. Tak til Morten for at stå for den praktiske del af det!

Og meget apropos Vores Flathead kørende ven så er det jo ham der har overtaget vores lille bar ude i klubben. Jeg er glad for at Morten ville tage den opgave på sig. Morten har allieret sig med Spike for at samle et BAR-hold. Og jeg kan ikke forestille mig to andre i klubben der kan styre biksen så godt som de to! Og jeg skal igen sige tak til Spike, Alex og Kasper (og alle i andre) for at hjælpe med baren!

IGEN har det været et år hvor diverse vognparker er blevet udvidet. Campletter er skiftet ud med campingvogne. Jeg glæder mig til at se hvad i får ud af dem.

Sidste års sorte får har været en tur i klorbad og har fået afbleget pelsen så han faktisk næsten virker lige så normal som vi andre. Nu skal han bare lære at spise som et mandfolk når vi holder julefrokost…

Mit år i klubben var præget af en ide jeg havde rodet med i et stykke tid. Jeg har som i ved brugt en del tid på at lave videoer om vores gøren og laden. Jeg har lært en del det sidste år og håber kun at blive bedre og kunne lave flere spændende film. Og det har været fedt at folk har villet hjælpe med at filme lidt når jeg ikke selv kunne være med.  Ellers var det jo et år hvor jeg har kunnet tage min dreng mere med ud til træf og ud at køre. I ved alle at den lille fyr har sit at kæmpe med og det betyder rigtig meget at i altid er super overfor ham. Det kan jeg kun sige Tak for. Ellers har jeg som altid ikke været så meget med som jeg gerne ville men jeg håber at kunne være mere med næste år. (det siger jeg jo hver år)

Jeg kan jo godt løfte sløret lidt for hvad det kommende år bringer med sig fra min side. Hjemmesiden skal ha et løft og dertil skal der tages nye billeder og jeg håber at i alle vil være med til at vi får lavet film om bilerne så vi kan bringe hjemmeside og You-tube kanalen op på et højere plan hvor tingene begynder at hænge sammen som en helhed. Der kommer et Åbent-hus d.1/7 og vi skal ha fejret vores 20års jubilæum. 2017 Kan godt ende med at blive et vildt år hvor vi virkelig får nogle gode oplevelser!

Jeg håber at i alle er kommet godt ind i det nye år også ses vi derude!

M.V.H.

Web-nørden

Bjarne von Hitshcock